Frederikshavn White Hawks

Dårlig sæson koster på bundlinjen

Frederikshavn White Hawks præsenterede trods alt et lille overskud på sin generalforsamling

Henrik Andersen præsenterede et lille overskud op generalforsamlingen.Arkivfoto: Henrik Louis

Henrik Andersen præsenterede et lille overskud op generalforsamlingen.Arkivfoto: Henrik Louis

ISHOCKEY:Selskabet bag Frederikshavn White Hawks, Elite Nord Frederikshavn A/S, præsenterede​ på sin generalforsamling torsdag aften et overskud på 5027 kroner.

På sin hjemmeside meddeler klubben, at det forholdsvise lille overskud skal ses i lyset af en dårlig sportslig sæson med et skuffende exit allerede i kvartfinalen og mange hjemmebanenederlag. Det betød faldende indtægter i slutningen af sæsonen, hvilket krævede en benhård indsats på omkostningssiden at få driften til at balancere og dermed give et overskud, oplyser klubben, der har haft overskud ni år i træk.

Direktør Henrik Andersen kunne i øvrigt oplyse, at man i den kommende sæson budgetterer med et nyt overskud.

- Den sportslige målsætning for denne sæson er at komme tilbage i top-4. Men holdet er i opbygningsfase under den nye cheftræner Jari Pasanen, og med en forholdsvis ung trup kan holdet måske få lidt udsving i løbet af sæsonen. Vi håber og tror, at nogle at de unge spillere er faste stamspillere i løbet af 2-3 år, hvorfor denne investering med masser af istid til de unge spillere er god på den længere bane, lød det fra formanden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.