Dårlig start for favoritterne i årets sidste golfmajor

Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen gik begge første runde af PGA Championship i USA i banens par.

Hele verdenseliten, samt to danskere, er med i årets fjerde og sidste golfmajor, PGA Championship, men favoritterne har fået en middelmådig start på turneringen.

Kun Jason Day er efter de første 18 huller på Baltusrol Golf Club i New Jersey med i toppen. Den australske etter på verdensranglisten er på en delt ottendeplads i to slag under par.

Det er tre slag dårligere end Jimmy Walker fra USA, der fører turneringen efter en runde på 65 eller fem slag under banens par.

Søren Kjeldsen, der sammen med Thorbjørn Olesen udgør det danske islæt i feltet, er placeret som nummer 37 efter en stabil runde i 70 slag. To bogeys blev opvejet af to birdies.

Thorbjørn Olesen var inden sidste hul oppe på en delt 20.-plads efter en bogeyfri runde samt en birdie på hul 11.

Men på det afsluttende par tre-hul kom dagens eneste skævert i form af en bogey, og dermed ligger Olesen side om side med Kjeldsen ifølge turneringens hjemmeside.

Svenskeren Henrik Stenson, der fik sin første major-titel med sejren i British Open tidligere denne måned, er efter 13 huller et slag under par.

Verdensranglistens nummer tre og fire, Jordan Spieth fra USA og Rory McIlroy fra Nordirland, ligger i den tunge ende af feltet i henholdsvis to og fire slag over par.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst