Dårlig stime gør ondt i AGF

Alexander Juel Andersen erkender, at den dårlige stime gør ondt på AGF's spillere, der trænger til en sejr.

ALKA Superliga OB - AGF 30 september 2016 TreFor Park Foto: Scanpix/Frank Cilius

ALKA Superliga OB - AGF 30 september 2016 TreFor Park Foto: Scanpix/Frank Cilius

Én sejr i de seneste ti Alka Superliga-kampe er status for AGF, der fredag aften blev sendt fra Odense med et 1-2-nederlag.

Den dårlige stime har sendt AGF ned tæt på bunden i rækken, og det gør ondt på stopperen Alexander Juel Andersen.

- Man kan godt mærke, at man ikke vinder hver eller hver anden weekend. Vi skal vinde for at kunne nå vores målsætning, så det er tungt lige nu, siger Juel Andersen.

- Men vi arbejder ufortrødent videre. Vi kan se, hvad det er, der mangler, og det kommer kun ved hårdt arbejde. Det er ikke kun en kliché. Der er ting, vi skal gøre bedre.

Forsvareren har tidligere været inde i en lignende periode med aarhusianerne, der i foråret oplevede en stime på ti kampe uden sejr.

- I bund og grund er vi ikke skarpe nok. Det gælder ikke kun oppe foran, det gælder hele vejen rundt. Hvis vi "slapper af" og går fem procent ned alle sammen, så bliver vi straffet, siger Alexander Juel Andersen.

Endnu et nederlag ryster ikke AGF-træner Glen Riddersholm, der stiller sig foran truppen og tager de tæsk, der måtte komme.

- Det ændrer ikke så meget på der, hvor vi er. Det vigtigste er, at spillerne får ro til deres hverdag, og at vi arbejder på de ting vi kan se, vi er rigtig stærke til, siger Glen Riddersholm.

- Der er rigtig mange positive momenter, men der er også en række ting, vi afgjort skal gøre bedre.

AGF-spillerne virkede meget frustrerede i slutfasen, hvor de fik raget en stribe gule kort til sig.

- Vi må være lidt selvkritiske omkring den måde, vi sluttede kampen af på. Det var en forkert måde at vise frustration på. Vi fik tre dumme gule kort, og det ene af dem gør, at vi har en spiller i karantæne i næste kamp, siger Glen Riddersholm.

- Det er ikke den måde, vi hjælper holdet på.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.