Snedsted

Dagen derpå i Snedsted

Snedsted-borgere er rystede efter torsdagens voldsomme brand

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Spar-butikken i Snedsted lignede en ruin efter torsdagens brand. Foto: Bo Lehm

SNEDSTED:- Det er forfærdeligt. Det er et samlingspunkt for byen, der pludselig er væk. Det var så ubeskriveligt at se det hele gå op i flammer i går

Det siger Jane Sørensen, der bor få meter fra den nu nedbrændte Spar-butik i Snedsted, hvor det fredag var dagen derpå efter torsdagens voldsomme brand. Jane Sørensen er en af de borgere, der nu kan komme i bekneb. Spar-butikken var nemlig byens eneste dagligvarebutik, og når man som hende ikke har en bil, besværliggør det jagten på dagligvarer.

Butikschef Morten Sjælland var fredag travlt optaget med møder med forsikringsselskabet.

- Nu handler det bare om at komme videre. Men det er jo hverken i dag eller i morgen, vi starter en butik. Der går nok et år, siger butikschefen, der dog håber, at det bliver muligt at etablere en midlertidig butik i Snedsted, indtil der er bygget en ny.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.