Dagli’Brugsen lukker - ny købmand står parat

Dagli’Brugsen i Visse lukker - det betyder, at folk nu skal hente deres pakker i Kiwi. Arkivfoto Michael Koch <i>Pressefotograf Michael Koch</i>

Dagli’Brugsen i Visse lukker - det betyder, at folk nu skal hente deres pakker i Kiwi. Arkivfoto Michael Koch Pressefotograf Michael Koch

VISSE:Dagli’ Brugsen i Visse lukker - hvis alt går som planlagt - 21. februar.

Årsagen er, at butikken gennem længere tid ikke har givet overskud, og da der ikke er udsigt til, at den tendens vil vende, vælger Coop at lukke butikken, fortæller Allan Blom Andersen, markedschef i Coop.

Det er dog ikke ensbetydende med, at der frem- over ikke vil være en dagligvarebutik i bygningen - købmanden, der ejer bygningen, overtager forretningen og vil drive en Spar-købmand, flankeret af Dagli’Brugsens medarbejdere, der dermed får lov til at blive i deres nuværende job, men med ny arbejdsgiver.

I øjeblikket hersker der dog endnu en smule usikkerhed omkring, hvornår butikken lukker. Når man ikke at sælge ud af det nuværende varelager op til skæringsdatoen, kan det blive nødvendigt at holde ekstra udsalg på de varer, der ikke er blevet solgt, fortæller brugsuddeler Christian Gaardbo Jensen, der endnu ikke ved, hvor lukningen af butikken vil føre ham hen.

Konsekvensen af Dagli’ Brugsens lukning betyder også, at de kunder, der før har hentet deres pakker i butikken, nu må hente dem i Kiwi i Gug fra 22. februar, fortæller Post Nord, der dog håber på at få en aftale i hus med den nye købmand.

Efter planen vil den nye Spar-købmand åbne butikken i slutningen af marts måned.

- Vi har været glade for vores samarbejde med Dagli’Brugsen, så vi er naturligvis kede af, at butikken lukker. Vi håber at kunne indgå aftale om et posthus med den kommende Spar-købmand i Visse, så vi fortsat kan tilbyde en god postservice til borgerne i området, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.