Dal: En rigtig god indsats

Hobro-træneren roser sine spillere

Jonas Dal var meget tilfreds med spillernes indsats mod OB. Foto: Kim Dahl Hansen

Jonas Dal var meget tilfreds med spillernes indsats mod OB. Foto: Kim Dahl Hansen

HOBRO:Hobro spillede 2-2 med OB i den sidste kamp på DS Arena i denne sæson og den næstsidste kamp i eventyrsæsonen i det hele taget.

Træner Jonas Dal havde lavet mange rokeringer, og han var godt tilfreds med at se, hvordan spillerne reagerede på de nye roller.

- Jeg vil ikke kalde det eksperimenter. Men jeg vil sige, at vi har mulighed for at prøve nogle nye ting af nu, hvor sæsonen har udviklet sig som den har. Jeg var meget tilfreds med at se, hvordan den offensive midtbanetrio reagerede på, at jeg havde dikteret et mere offensivt presspil, så i det hele taget var det en god indsats. men jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at de formår at udligne så hurtigt efter, at vi har bragt os foran, siger Jonas Dal.

Han kunne se midtbanekreatøren Martin Thomsen score i sin sidste hjemmekamp for klubben, men er også bevidst om, at han er en spiller man ikke bare lige kan erstatte.

- Vi skal ud og finde en ny spiller, der kan gå ind og erstatte Martin Thomsen. men der vil jeg jo så stille videre til sportschef Jens Hammer Sørensen, og det afhænger af, hvor dygtig han er her i vinduet. For en træner er sådan et transfervindue jo lidt som juleaften, hvor man venter på at få at se, hvilke gaver, man får, siger Jonas Dal.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.