Dal: Ramte vores bundniveau

Hobro-træneren kan ikke tage meget positivt med fra mandagens 3-0-nederlag i Haderslev

Foto: Claus Søndberg

Foto: Claus Søndberg

HADERSLEV:Hobro IK fik det første nederlag i de tre seneste Superliga-kampe, da SønderjyskE mandag aften vandt med komfortable 3-0 hjemme på Sydbank Park.

Det skete efter en overordentlig blodfattig Hobro-indsats, som cheftræner Jonas Dal ikke havde mange pæne ord til overs for.

- Vi kan selvfølgelig ikke sige noget til, at vi tabte, for det var fuldt fortjent, at SønderjyskE vandt. Vi ramte vores bundniveau, mens SønderjyskE vel var i nærheden af deres topniveau, og så taber man 3-0, lyder det fra Jonas Dal.

Han ærgrer sig over, at hans hold ikke har været i stand til at følge op på sejren i Brøndby for 14 dage siden.

- Mod Viborg var jeg tilfreds med, at vi fik et point efter en dårlig indsats, men i dag er det svært at finde noget positivt. Det var glædeligt, at Bersang (Mathias, red.) lavede et godt indhop, og at vi fik Tidi (Tidiane Sane, red.) i gang, men så har jeg vist også gravet dybt, siger Jonas Dal.

Med nederlaget indtager Hobro sidstepladsen i Alka Superligaen, men allerede fredag gælder det et bundopgør mod FC Nordsjælland hjemme på DS Arena.

- Vi skal være skuffede i aften, men så skal vi også videre, for det hjælper ikke noget, at vi graver os selv ned i et dybt hul. Der venter selvfølgelig et mentalt arbejde, men der venter også et arbejde på træningsbanen, for spillet var ikke til mere i dag, siger Jonas Dal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden