Dal træt af trippel-fejl

Ungarske Soroksár skulle aldrig have scoret mod Hobro, mener cheftræneren

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BELEK:Hobro var altdominerende, men måtte torsdag alligevel nøjes med 1-1 mod Soroksár fra den næstbedste ungarske række.

Og selv om resultatet efter kampen ikke havde cheftræner Jonas Dals primære fokus, var han alligevel træt af det straffespark, der førte til ungarernes føringsmål.

- Det var dumt. Det var tre fejl lige oveni i hinanden, og det må ikke ske. Når vi har 80 procent af spillet, må vi ikke tillade den slags, siger Jonas Dal.

Spillemæssigt var torsdagens kamp en blandet pose bolsjer.

- Vi har øvet os meget på vores udgange, og det så i perioder udmærket ud, men til gengæld er jeg utilfreds med vores offensive omstillinger. Vi får ikke nok ud af det, fordi vores boldomgang bliver for langsom og for omstændelig, lyder dommen.

At Hobro blot spillede 1-1 mod nummer syv fra den næstbedste ungarske række betyder til gengæld mindre.

- Vi skulle have haft et bedre resultat, men hvis vi ville have vundet for enhver pris, havde vi selvfølgelig jagtet det mere, men det var ikke det vigtigste i dag, siger Jonas Dal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.