Dalby indikerer landsholdsstop: Pytlick har intet hørt

Camilla Dalby indikerer stop på landsholdet via twitter. DHF og landstræneren har intet hørt.

Dalby indikerer landsholdsstop: Pytlick har intet hørt

Håndboldspilleren Camilla Dalby blev kaldt til VM i Serbien som reserve. Personligt fik hun ikke den store succes ved slutrunden, og nu er karrieren i rødt og hvidt måske forbi.

I hvert fald indikerer Dalby på sin twitter-profil, at hun fravælger landsholdet for at koncentrere sig om klubkarrieren i Budocnost.

- Så går turen mod Podgorica og Buducnost igen, hvor beslutningen er blevet, at alle mine kræfter fremover ligger i klubben. Glæder mig til CL, skriver Dalby på twitter.

Det tyder kraftigt på, at landsholdskarrieren er forbi, og at hun vil koncentrere sig om klubkarrieren i ligaen og kampene i Champions League.

Men hverken håndboldforbundets kommunikationsafdeling eller landstræner Jan Pytlick har hørt noget om et eventuelt stop på nationalmandskabet.

- Jeg har ikke hørt noget fra Dalby, så jeg ved ikke, om hun har besluttet sig for at stoppe på landsholdet, siger Jan Pytlick til Ritzau.

- Jeg har aftalt med hende, at vi skulle tale sammen, efter vi var kommet hjem fra VM. Og jeg forventer, at vi taler sammen i begyndelsen af januar, fortsætter landstræneren.

Og før han - eventuelt - hører fra spillerens egen mund, at hun ikke længere ønsker at spille på landsholdet, vil han ikke udtale sig om, hvad det måtte betyde for holdet at skulle undvære hende fremadrettet.

Det danske landshold vandt bronze ved VM. Camilla Dalby var ikke med i første omgang, men hun blev kaldt til Serbien i forsøget på at skabe en større skudtrussel i den danske bagkæde.

Det lykkedes ikke for Dalby at slå igennem som joker. Hun fik kun få minutters spilletid og slog ikke til som håbet i det danske angrebsspil.

25-årige Camilla Dalby har spillet mere end 100 landskampe for Danmark.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.