EMNER

Dallas-skurken Larry Hagman er død Skuespilleren bag Dallas-skurken og oliebaronen J.R. Ewing, Larry Hagman, blev 81 år.

Larry Hagman - bedst kendt som skurk i tv-serien Dallas - er død 81 år gammel.

Larry Hagman - bedst kendt som skurk i tv-serien Dallas - er død 81 år gammel.

DALLAS:Den amerikanske skuespiller Larry Hagman er død. Hagman blev 81 år og døde fredag lokal tid på et hospital i hjemstaten Texas.

Hagman blev kendt i store dele af verden som den skruppelløse oliebaron J.R. Ewing - en af de værste tv-skurke gennem tiderne - i tv-serien Dallas, der fik premiere i 1978.
Serien løb over skærmen for sidste gang i maj 1991 efter 13 år og 357 afsnit. I år vendte Hagman tilbage til Dallas for at gentoptage sin glansrolle i en ny omgang af tv-serien, der er blevet vist herhjemme siden juli.
- Larrys familie og hans tætte venner var hos ham i Dallas i Thanksgiving-ferien. Da han døde, var han omgivet af personer, han elskede. Han sov stille ind, lige som han havde håbet på, skriver hans familie i en pressemeddelelse ifølge avisen Dallas Morning News.

Stjerner ved hans side

Ifølge den britiske avis The Sun var Dallas-stjernerne Linda Gray og Patrick Duffy også ved Hagmans side, da han døde.

Hagman har igennem den seneste tid lidt af en kræftsygdom og døde på et hospital i Dallas, skriver Dallas Morning News. Han er tidligere blevet behandlet for kræft. Han havde desuden i mange år et enormt forbrug af alkohol, som han formåede at slippe ud af.
Medierne havde allerede Hagmans nekrolog liggende parat i 2004, da det forlød, at han var døende efter en mislykket levertransplantation i Los Angeles.
Hagman efterlader sig sin hustru gennem 59 år og to voksne børn.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.