Dalmose præsenteret i Vendsyssel Håndbold

Den karismatiske københavner skriver tre år med nordjysk 1. divisionsklub

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Vendsyssel Håndbold kunne onsdag formiddag som ventet præsentere Christian Dalmose som ny cheftræner for klubbens 1. divisionshold for damer.

- Vi er i Vendsyssel Håndbold stolte over, at vi kan præsentere så stor en kapacitet i klubben. Både nationalt og internationalt har Christian Dalmose skabt store resultater. Men han har også bevist, at han kan udvikle et hold, siger Vendsyssel Håndbolds direktør Jan Hansen.

- Dette her kommer på et tidspunkt, hvor jeg både havde mulighed for at komme nogle klubber til udlandet og for at træne herre- og dameklubber herhjemme.

- Men både min kone, mine børn og jeg er glade for Nordjylland, hvor vi tidligere har boet, da jeg trænede Aalborg DH, siger Christian Dalmose.

- Det er jo ikke sådan, at det har vrimlet med gode præstationer på håndboldbanen i Nordjylland på kvindesiden. Så har jeg ikke sagt for meget. Det glæder jeg mig til at ændre på. Det bliver både en ny og sjov tid, hvor vi skal have lavet et nyt storhold, fortæller Dalmose.

- Det er en treårig aftale. Vi er allerede begyndt at snakke om at forlænge den, griner Jan Hansen, som ikke lægger skjul på, at satsningen med Christian Dalmose skal være langsigtet.

Københavneren skal ikke bare være fuldtidstræner for Vendsyssel Håndbold, men også lave sponsorpleje, salg og andre kommercielle opgave.

Aftalen er kommet i stand med hjælp fra sponsorer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.