Dalmose: Vi finder en løsning

Aalborg DH's træner tror at loppemarked og håndboldbrag kan kombineres

Christian Dalmose har tidligere haft en disput med Aalborgs borgmester Henning G. Jensen om brugen af Gigantium. Nu lyder der andre og mildere toner fra Dalmose.
Foto:Henrik bo

Christian Dalmose har tidligere haft en disput med Aalborgs borgmester Henning G. Jensen om brugen af Gigantium. Nu lyder der andre og mildere toner fra Dalmose. Foto:Henrik bo

AALBORG:- Og vi flytter kun, når Bruce Springsteen eller Michael Jackson kommer til byen. Aalborg DH's træner Christian Dalmose havde skruet bissen på overfor Aalborgs borgmester Henning G. Jensen, da han i november, på 24 NORDJYSKE, for fuld udblæsning, gav udtryk for sin utilfredshed med håndboldligaklubbens forhold i Gigantium. Ved den lejlighed fik Christian Dalmose håndslag fra borgmesteren på, at det kun var i tilfælde af en koncert med et verdensnavn eller et arrangement af samme kaliber, at Aalborg DHmåtte se sig om efter en anden hjemmebane. Nu skal det så vise sig om der var hold i borgmesterens løfte. 11. og 12. marts er der nemlig loppemarked i Gigantium, og det er tilfældigvis samme weekend som Aalborg DHskal spille hjemme i Champions League-kvartfinalen mod den østrigske storklub Hypo Niederösterreich. - Jeg kan godt huske hvad Henning G. sagde tilbage i november, og det tror jeg også han selv kan, lyder det med et smil fra Christian Dalmose, som dog ikke forventer, at han igen skal have borgmesteren på banen - Nej det venter jeg lige med, indtil vi ser, hvad der sker. Der er jo folk længere nede i systemet som står for den daglige drift af Gigantium, siger Christian Dalmose. Tavs borgmester Henning G. Jensen har da på nuværende tidspunkt heller ingen kommentarer til situationen, men sender bolden videre til Gigantiums chef Jørgen Smed. - Aalborg DHhar for længst fået at vide, hvornår Gigantium var booket til andre formål, og vi kan ikke rykke loppemarkedet. Når det er sagt, håber jeg, at vi kan finde frem til en løsning på problemet, når vi har taget en snak med de involverede parter, siger han. Den løsning bliver ikke, at Aalborg DHskal rykke til en anden lokation i følge Christian Dalmose. - Det tænker jeg slet ikke på. Det ville være ærgerligt for byen, at en så stor kamp ikke skal spilles i Aalborg. Så nu vil vi gå i dialog med Gigantiums ledelse og arrangørerne af loppemarkedet, og det skal nok lykkes at finde frem til en løsning så alle er glade, forsikrer Christian Dalmose. Ingen alternativer Han er af samme grund heller ikke begyndt at overveje, hvilke alternativer, der er til Gigantium. - Jeg er sikker på, at vi spiller i Gigantium, gentager Dalmose, Umiddelbart kan det også være svært at få øje på andre muligheder i eller i omegnen af Aalborg. Det bedste bud er Stadionhallen. Her er der imidlertid kun plads til knap 2000 tilskuere, og da kampen mod Hypo Niederösterreich som udgangspunkt forventes at kunne trække de 5000 håndboldfans, der er plads til i Gigantium, skal man helt ned til Århus Arena for at finde en hal, som kan rumme så mange mennesker. Det har søndag ikke været muligt at få en kommentar fra KVArrangementer, der står bag loppemarkedet i Gigantium.