Dalsgaard glad for debuten

Pladsen som wingback føles godt for den tidligere AaB’er

Henrik Dalsgaard var godt tilfreds med sine første 90 minutter i landsholdsdragten. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Henrik Dalsgaard var godt tilfreds med sine første 90 minutter i landsholdsdragten. Foto: Henning Bagger/Scanpix

HERNING:Det var landstræner Åge Hareides første kamp i spidsen for Danmark, da holdet torsdag aften besejrede Island, og selvom der ikke ligefrem havde været paladsrevolution i startopstillingen, så blev det alligevel til debut for den tidligere AaB’er Henrik Dalsgaard, der i vinterpausen skiftede til belgiske Zulte Waregem.

- Jeg er meget positiv og meget glad for at have fået chancen. Det er vel nærmest først for alvor i dag, at det går op for mig, at jeg har niveauet til at være med her, lød det med et lille grind fra højrebacken, der fik samtlige 90 minutter på banen.

- Det er jeg rigtig glad for, og jeg håber da også, at det kan blive til spilletid for mig på tirsdag mod skotterne, men det kan også være, at han vælger at give mig og Daniel (Wass, red.) en kamp hver på positionen, analyserede han efter kampen.

Især i første halvleg var han med i mange offensive aktioner, mens især hans indlæg efter pausen savnede en smule kvalitet.

- Jeg står selv med en god fornemmelse, men det er altid svært at vurdere lige efter en kamp. Nu håber jeg, at vi kan se noget video, for så kan det være, at der lige pludselig er nogle aktioner, der ikke ser så gode ud, som man husker dem. Men overordnet set gik det godt, og jeg synes, at systemet passer rigtig godt til den måde, jeg selv er vant til at spille, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden