Dalsgaard i AaB til 2013

U/21-landsholdsangriberen Henrik Dalsgaard har forlænget sin kontrakt med SAS Ligaen klubben AaB. Parterne har papir på hinanden frem til 30.juni 2013.

Henrik Dalsgaard var den store profil hos AaB, da det blev til en sejr på 5-1 over FC Midtjylland i Reserveligaen tirsdag eftermiddag.
Foto: Torben Hansen

Henrik Dalsgaard var den store profil hos AaB, da det blev til en sejr på 5-1 over FC Midtjylland i Reserveligaen tirsdag eftermiddag. Foto: Torben Hansen

- Henrik er på alle måder en god repræsentant for AaB, og nøjagtig som håbet har han på relativ kort tid udviklet sig fra seriespiller til en talentfuld angriber i SAS Ligaen.Med sin hurtighed, sin fysik, sin målnæse og sin indstilling vil Henrik i fremtiden gøre ondt på mange forsvar, og forhåbentlig kan vi i fællesskab få udviklet det store potentiale, siger AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen i en pressemedelelse. Fortsætte udvikling Henrik Dalsgaard, der sidste vinter kom til AaB fra serie 2-klubben Møldrup-Tostrup IF, ser frem til at fortsætte udviklingen i AaB. - For det første er jeg meget taknemmelig for, at AaB gav mig muligheden for at prøve mit talent af. AaB er en rigtig god klub at udvikle sig i som ung fodboldspiller, og i Magnus Pehrsson har jeg en træner, der ikke er bange for at benytte unge spillere i kampene, konstaterer Henrik Dalsgaard. Han er foreløbig noteret for 19 officielle kampe i AaB-trøjen, ligesom det indtil videre er blevet til fire U/21-landskampe for Danmark.