Dalsgaard jubler over comeback

Den hurtige AaB-back var tilbage i startopstillingen mod FC København

Mathias Hove Andersen
Henrik Dalsgaard (nummer 20) var endelig tilbage i startopstillingen, da AaB besejrede FC København. Foto: Claus Søndberg
Fodbold 14. september 2014 07:55

AALBORG: Lørdag aften var Henrik Dalsgaard tilbage i startopstillingen hos AaB, da de danske mestre besejrede FC København med 1-0 på NORDJYSKE Arena i Aalborg.

Forud var gået en lang skadespause for den hurtige back, der senest startede inde på hjemmebane 9. december 2013 mod Viborg FF.

- Det har været en ekstremt lang proces, så jeg er simpelthen så glad. Jeg kan bare godt lide at spille fodbold, så det er dejligt at være tilbage, og så må Patrick (Kristensen, red.) og jeg deles lidt om spilletiden, siger Henrik Dalsgaard.

Kunne være knækket

Patrick Kristensen sad ude med en skade i lørdagens opgør, og det kan åbne op for flere kampe i startopstillingen for Henrik Dalsgaard.

- Vi må se, hvordan det går med ham, men jeg er i hvert fald tilbage for fuld skrald, og så skal formen lige have de sidste 10 procent, siger Henrik Dalsgaard, der samtidig giver udtryk for, at sejren over FC København kom på et vigtigt tidspunkt for holdet.

- Tabellen kunne være knækket lidt, hvis vi havde spillet uafgjort, så det var ekstremt vigtigt. Vi er stadigvæk med, siger AaB-backen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...