Damborg: Vel ikke helt urimeligt

Hobro-spilleren savnede skarphed på dødboldene mod HB Køge

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

1390 tilskuere så Hobro og HB Køge kæmpe i duellerne, men mange chancer fik de ikke skabt. Foto: Torben Hansen

HOBRO:Topholdet HB Køge fik 0-0 med hjem fra DS Arena, hvor Hobro søndag ellers havde et overtag. Midtbaneslideren Jonas Brix Damborg erkender, at det uafgjorte resultat ikke var helt ude i skoven.

- Jeg synes, at vi har et overtag i perioder af kampen. Især i første halvleg - men uden at vi bliver alvorligt farlige. De har også lidt chancer, så det er vel ikke et helt urimeligt resultat.

HB Køge har rækkens bedste defensiv. Blot seks mål har de lukket ind i 10 kampe, og det fik Hobro at føle.

- De stod godt og har en god base, der har holdt nullet i mange kampe. Jeg synes stadig, at vi burde have straffet dem på dødboldene. De var nervøse til slut, og der skulle vi have vist klassen og afgjort den her kamp, mener Jonas Brix Damborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.