Damernes Aften i St. Brøndum

Torsdag 30. oktober indbyder Brugerforeningen Kulturkøbmanden igen til Damernes Aften i St. Brøndum Forsamlingshus med spisning og kaffe, modeshow, kunst, minimesse og amerikansk lotteri.

Else Olga, alias frisør Else Nørgaard, Smidie, tilbyder håndlæsning ved Damernes Aften i St. Brøndum.Arkivfoto: Claus Søndberg
Kunst 25. oktober 2008 10:22

Det var Dorte Lausten, guldsmed med nyetableret guldsmedie hos Kulturkøbmanden, der tog initiativ til arrangementet i fjor. Det blev så stor en succes, at det nu gentages med enkelte ændringer. Dorte Lausten deltager i år selv med en stand, hvor hun viser unikasmykker. Det er igen Cosy Cottage, der står for modeopvisningen med både tøj og smykker. Andre modeller fremviser Helle Færchs silkedesign. Som noget nyt i år kan man blive håndlæst af Else Olga fra Smidie, og en række andre udstillere deltager i minimessen med forskellige produkter. Desuden åbner Kulturkøbmanden galleriet med to aktuelle udstillinger med grafik af 16 moderne danske kunstnere og kunsthåndværk af 10 forskellige kunsthåndværkere.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...