Dana Cup

Dana Cup åbnet i stor stil

Se billeder fra indmarchen her

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dana Cup blev officielt sat i gang mandag aften. Foto: Grete Dahl

HJØRRING: Man fristes til at sige, at der var Norge, og så var der alle de andre. Men med 686 ud af de i alt 921 hold fra Norge, fyldte vores nordiske naboer godt i landskabet på Hjørring Stadion under indmarchen.

Den 32. udgave af Dana Cup blev mandag aften officielt sat i gang med den traditionsrige indmarch, hvor fodboldspillere fra samtlige 44 deltagende nationer var samlet til at hilse på hinanden og vise flaget frem. I bogstaveligste forstand.

Venskaber gennem fodbold

Mellem de store grupper som Norge, Tyskland og Sverige var der også plads til at hilse på Georgien, Peru og Tanzania, og det internationale aspekt er noget af det, der vækker stor glæde hos arrangørerne.

- Der er mange venskaber, der bliver skabt på kryds og tværs af landegrænser i løbet af ugen, og det er altid dejligt at se, siger Jette Andersen, daglig leder af Dana Cup.

Efter indmarchen var der koncert med sangerinden Nabiha. Fodbolden, som jo egentlig er omdrejningspunktet for det hele, spilles til og med lørdag, hvor der er finaler.
Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst