Dana Cup forbindes med verden via gratis Wi-Fi

Samarbejde med Bredbånd Nord giver Dana Cup mulighed for at give deltagerne fri surf på nettet

Alle kampprogrammer, resultater og andre informationer bliver distribueret via nettet i årets udgave af Dana Cup. Foto: Dana Cup/Bredbånd Nord

Alle kampprogrammer, resultater og andre informationer bliver distribueret via nettet i årets udgave af Dana Cup. Foto: Dana Cup/Bredbånd Nord

HJØRRING: Når det går løs med 2565 fodboldkampe og et væld af aktiviteter er Dana Cup – takket være et nært samarbejde med Bredbånd Nord - i stand til at holde omkring 20.000 spillere og ledere løbende orienteret og opdateret med resultater, praktiske forhold og meget andet i hele uge 30. Foruden det nære på Dana Cup kan de unge - via nettet - naturligvis kommunikere med deres venner og familier i hjemlandet. Der er deltagere fra 45 nationer fra fem verdensdele.

Det betyder meget for vore deltagere og for os, at vi kan sikre informationsstrømmen i området. Her er internettet blevet uundværligt, og så skal der naturligvis være gode muligheder for at komme på nettet. Det sikrer vi med det anlæg, som Bredbånd Nord etablerer i Dana Cup-ugen.

Det skal naturligvis ikke koste vore deltagere noget, at de henter oplysninger om turneringsafviklingen, kampresultater og meget andet praktisk på vores App. Og den kommer det frem til via gratis Wi-Fi på Bredbånd Nord-anlægget, siger direktør Jette Andersen fra Dana Cup.

Dana Cup har i de seneste år – sammen med Bredbånd Nord – eksperimenteret med gratis Wi-Fi i det centrale område ved banerne omkring Vendiahallen i Hjørrings sportsområde.

I 2014 kommer så det helt store og epokegørende gennembrud. Med 10 knudepunkter (acces punkter), som betyder, at der er signal helt ud i krogene.

Vi er meget afhængige af denne kommunikationsmulighed. Dana Cup er for alvor gået ind i den digitale tidsalder. Vores udgivelse af tryksager - bl.a. kampprogram og brochurer - afløses nu af informationer på de digitale medier. Det er jo disse medier, som rammer netop den ungdommelige målgruppe, vore deltagere repræsenterer, siger Jette Andersen.

Hos Bredbånd Nord er man meget interesseret i et sådant koncentreret samarbejde, der kan være inspirerende i forhold til de daglige bestræbelser med at udbrede fibernettet til hele regionen.

-Det er spændende for os at være med på et arrangement som Dana Cup. Her møder vi såvel nutidens som fremtidens superbrugere af internettet og de digitale medier, siger salgs- og marketingdirektør Christian Ingerslev Sørensen fra Bredbånd Nord.

- Vi kommer tæt på de unge og får lejlighed at afprøve vores teknik under virkelig intense betingelser.

20.000 unge i området betyder, at der bliver travlhed på Wi-Fi-anlægget.

Indsatsen på Dana up giver os erfaringer, som samtlige, der i det daglige tilknyttes Bredbånd Nord, kommer til at nyde godt af.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.