Daniel Agger skader Arsenal-profil: Ude i seks uger

Jack Wilshere er ude i minimum seks uger efter Daniel Aggers hårde tackling i onsdagens landskamp.

Arsenal må undvære midtbaneprofilen Jack Wilshere i minimum seks uger, efter at han blev tacklet hårdt af Danmarks landsholdsanfører Daniel Agger i onsdagens venskabskamp på Wembley.

Premier League-klubben har torsdag undersøgt Nicklas Bendtners holdkammerat og oplyser, at 22-årige Wilshere har pådraget sig en mindre fraktur i foden.

Midtbanespilleren har tidligere haft problemer med netop venstrefoden. Nu venter der omkring seks ugers pause, før han kan begynde at genoptræne.

Skaden opstod i begyndelsen af onsdagens landskamp mellem Danmark og England, da Daniel Agger gik hårdt til Wilshere. Midtbanespilleren kom på benene igen, men måtte lade sig udskifte efter en times spil i den engelske 1-0-sejr.

Skaden kommer på et særdeles uheldigt tidspunkt for Arsenal, der kæmper med i toppen af Premier League - blandt andet mod Daniel Aggers Liverpool.

Derudover er Arsenal oppe imod Bayern München i Champions Leagues 1/8-finaler, hvor briterne er tvunget til at levere et comeback, efter at holdet tabte med 0-2 i London i det første opgør.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.