Daniel Agger: Vi kan altid blive bedre

Daniel Agger er ikke enig i den kritik, der har været af det danske spil forud for EM-slutrunden.

Daniel Agger: Vi kan altid blive bedre

Nederlaget til Brasilien i sidste weekend var ikke så slemt, som det blev gjort til i mange danske medier. Det mener den danske landsholdsangriber Daniel Agger, som tror på et godt EM.

Danmark tabte 1-3 til Brasilien i testkampen i tyske Hamburg, men det var kun i den første halve time, at tre danske fejl ødelagde det samlede billede, mener Agger.

- Vi lavede tre kæmpe fejl, og det trak selvfølgelig ned. Men i 60 minutter spillede vi godt, og det blev glemt lidt, siger Agger.

Danmark er slet ikke så langt fra det spil, holdet viste i efteråret 2011, hvor det endte med fem sejre i træk, mener han.

- Jeg føler, vi er på det niveau. Det synes jeg også, at vi viste i lørdags. Jeg synes ikke, vi spillede så dårligt, som I siger.

- Men vi kan altid blive bedre, og vi skal heller ikke være på topniveauet endnu. Det skal vi først den 9. juni mod Holland, forklarer Liverpool-spilleren.

Lørdag gælder det den sidste testkamp inden EM, når Australien venter i Parken.

- Jeg ser frem til kampen mod Australien. Det gør jeg altid til landskampe. Det er lige meget, hvem vi møder.

- Lige nu gælder det denne kamp, men vi ved selvfølgelig godt, at den vigtigste kamp er mod Holland. Men vi kan ikke gå ind til kampen mod Australien og så tænke på noget andet, siger Agger.

Danmark er i indledende pulje med Holland, Portugal og Tyskland ved EM. De to bedste nationer går videre fra gruppen.

/ritzau/