Daniel Agger: Vi skal bare slå Tyskland

Tyskland skal besejres på søndag, mener Daniel Agger, der mener, at Danmark selv skal afgøre tingene ved EM.

Daniel Agger: Vi skal bare slå Tyskland

Det danske fodboldlandshold går benhårdt efter en sejr over Tyskland på søndag. Det vil med sikkerhed garantere Danmark en plads i EM-kvartfinalen.

Det ved viceanfører Daniel Agger, som har en ukompliceret tilgang til kampen mod tyskerne.

- Vi skal bare slå Tyskland, og så er der vist ikke så meget mere at tale om i forhold til at kunne gå videre. Uafgjort kan være nok, det ved jeg, men det skal vi ikke gå efter.

- Vi har en kamp søndag, og vinder vi den, så er vi videre. Det er trods alt det positive, vi kan tage med os, siger Daniel Agger.

- Tyskland har indtil videre kendt sin besøgelsestid, men jeg synes ikke, at det er et hold, som er umuligt at slå, vurderer Liverpool-spilleren.

Tysklands stjerneangriber Mario Gómez har allerede scoret tre mål i de to første kampe, og Agger er klar over den farlige Bayern München-spillers kvaliteter.

- Der er ikke så meget at sige. Han virker skarp. Det har han været hele året, så intet nyt i det, konstaterer Agger.

William Kvist, der til daglig spiller i tyske VfB Stuttgart, ser frem til gruppefinalen mod Tyskland, som bliver afgørende for det videre avancement.

- Det scenarie havde jeg taget inden EM. Det er der ingen tvivl om. Vi møder tre top-10-hold i verden i vores gruppe. Det er vigtigt at stå før den sidste kamp og selv have muligheden for at gå videre.

- Vi kan selv afgøre det. Det, synes jeg, er vigtigt at pointere. Vi er alle sammen rigtig ærgerlige over nederlaget til Portugal, men vi kan stadig selv afgøre det, understreger William Kvist.

/ritzau/