Daniel Jensen fortsætter karrieren i Sønderjyske

Superligaklubben har skrevet kontrakt med den 34-årige tidligere landsholdsspiller frem til nytår.

Daniel Jensen fortsætter karrieren i Sønderjyske

Den tidligere landsholdsspiller i fodbold Daniel Jensen har stået uden klub, efter at aftalen med FC København udløb, da sidste sæson sluttede.

Nu fortsætter den 34-årige midtbanespiller karrieren i Sønderjyske. Kontrakten løber frem til 31. december i år. Det bekræfter sportschef Ole Nielsen.

- Bedømt på hans cv må vi nok sige, at han er det største navn, vi nogensinde har fået til klubben, siger Ole Nielsen og fortsætter:

- Vi får en spiller ind, der er utrolig pasningssikker, og som kan sætte spillet op, og det har vi vurderet, at vi måske har manglet.

- Vi har været i dialog over en længere periode, og da vi havde brugt vores spillerbudget, så har vi været ude i Sønderjylland for at høre, om der var nogen, der ville hjælpe til, og der var en, som gerne ville bakke op om det her. Det er vi glade og taknemmelige for.

Daniel Jensen er noteret for 52 A-landskampe for Danmark. Han har mange års rutine fra udenlandske klubber som Heerenveen i Holland, spanske Murcia, tyske Werder Bremen og Novara i Italien.

At det blot er blevet til en kort kontrakt, giver god mening, siger Ole Nielsen.

- Så får begge parter lov til at se det hele lidt an, og det er klart, at hvis vi begge føler, at det forløber, som vi gerne vil have, så er der mulighed for en forlængelse. Det er i hvert fald det, vi arbejder på, siger sportschefen.

Sønderjyske ligger nummer ni i Superligaen med otte point for otte kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst