Brønderslev

Daniel klar til Bålhøj Daniel Jul Andersen vandt konkurrencen Byens Bedste Band

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Lars Pauli

17-årige Daniel Jul Andersen fra Ø. Brønderslev er nu for alvor ved at slå igennem musikalsk. Han vandt konkurrencen Byens Bedste Band i Brønderslev, der indebærer, at han får et lønnet job med at optræde på Bålhøj festival 6. august.

Dommerne Finn Møgelmose og Jonas Schou kom på noget af en opgave med fire finalister, men valget faldt på Daniel Jul Andersen.

Daniel Jul Andersen begyndte sin karriere med at spille guitar, da han var ni år, og da han var 11 år valgte han genren som singer song writer, og han skriver hovedparten af sine sange selv. Efter at hans band The Heart Brains for seks år siden blev opløst, gik han solo.

I dag går Daniel Jul Andersen i 1. hf på Brønderslev Gymnasium.

- Når jeg er færdig på gymnasiet, er det min plan at tage et sabbatår, hvor jeg kan hellige mig musikken, men derefter vil jeg gerne i gang med en uddannelse til jurist.

Han fik en ekstrapræmie, idet Finn Møgelmose og Jonas Schou tilbød ham en gratis indspilning af en cd.

Finn Møgelmose er selv aktiv musiker, og Jonas Schou er singer song writer, og har udgivet en plade, der blandt andet er præsenteret på P4.

Det er Brønderslev Kulturskole og Musikforeningen Live der står bag konkurrencen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.