Daniel Madsen hjem til AaB

Den stærke back er på vej tilbage til AaB Ishockey, erfarer NORDJYSKE Medier.

Daniel Madsen (til højre) jubler over en Herning-scoring i DM-finalen mod  Frederikshavn. Nu skifter igen han til AaB Ishockey. Foto: Scanpix.

Daniel Madsen (til højre) jubler over en Herning-scoring i DM-finalen mod Frederikshavn. Nu skifter igen han til AaB Ishockey. Foto: Scanpix.

Den 24-årige back Daniel Madsen er klar til en ny tørn i AaB Ishockey. NORDJYSKE erfarer, at nordjyderne har skrevet en kontrakt med den 24-årige back, som i sidste sæson var med til at vinde finaleserien for Herning Blue Fox mod Frederikshavn White Hawks. Backen spillede fra 2008 til 2010 for AaB Ishockey, hvorefter han tog til britisk ishockey og Edinburgh Capitals. Her spolerede en skade dog fuldstændigt Daniel Madsens gennembrud, for han spillede blot tre kampe inden han røg tilbage til barndomsklubben Herning med hvem, han for fjerde gang blev dansk mester. Daniel Madsen er en skøjte- og fysisk stærk back, og han bliver AaB Ishockeys anden back på kontrakt for den kommende sæson. Indtil videre er Rene Espersen eneste back fra sidste års trup med papir på sit engagement. NORDJYSKE erfarer, at Hernings skøjtestærke 20-årige stortalent Anders Poulsen også er blevet tilbudt en kontrakt, og at den nye ishockeydirektør Frederik Åkesson, har indledt forhandlingerne med flere af klubbens egne spillere fra sidste sæson. Endvidere har den tidligere kaptajn, Bo Nordby-Tranholm, udtrykt ønske om at genstarte sin ishockeykarriere i AaB, og klubben skulle således stå klar med åbne arme. AaB Ishockeys nyansatte direktør Frederik Åkesson vil på nuværende tidspunkt ikke kommentere forlydenderne.