Skagen

Danish Crown køber Slagter Munch

Den kendte slagterforretning i Skagen bliver en del af Tulip Food Company, men videreføres som hidtil

Slagter Jens Munch. Arkivfoto: Peter Broen

Slagter Jens Munch. Arkivfoto: Peter Broen

SKAGEN:Helt tilbage i 1905 åbnede Slagter Munch sin helt unikke slagterforretning i Skagen. Siden dengang har delikatesserne spredt sig ud over det ganske land, og Slagter Munch-brandet genkendes som kødprodukter af den allerfineste kvalitet.

Familien Munch har nu besluttet sig for at blive en del af Danish Crown-koncernen i regi af datterselskabet Tulip Food Company, som fra årsskiftet således overtager Slagter Munchs aktiviteter - uden dog at ville ændre på oplevelsen.

- Vi er meget glade for og ydmyge over at videreføre Slagter Munch, som er det måske stærkeste nichemærke i branchen. Dét er Slagter Munch blevet gennem mere end 110 års kompromisløse krav til kvalitet, smag og den samlede oplevelse ved de udelukkende hjemmelavede produkter. Vi forventer, at vi kan få stor glæde og gavn af hinanden, og vi vil ære og respektere det varemærke, som nænsomt er blevet opbygget.

- Slagter Munch vil også fremadrettet komme til at fremstå som en fuldstændigt selvstændig enhed, der fortsat vil varetage alle funktioner i eget regi. Slagter Munch er funderet på de samme værdier og den passion, som vi selv efterstræber, og vi er stolte af, at Slagter Munch selv ønskede at blive en del af Danish Crown-familien, siger CEO Kasper Lenbroch fra Tulip Food Company. Kompromisløs kvalitet Danish Crown og Tulip Food Company vil kompromisløst fastholde kvaliteten, håndværket og den faglige stolthed, som omgærder Slagter Munch-brandet både i dag og i fremtiden.

Således videreføres medarbejderstyrken, det samlede produktsortiment og den berømte slagterbutik på Sct. Laurentii Vej i Skagen. Den daglige ledelse overgår som et led i det allerede planlagte generationsskifte til Marie og Line Munch, der i løbet af den kommende tid vil overtage fra deres far, slagtermester Jens Munch.

- For os her i Skagen er kvalitet kendetegnet ved, at en dygtig håndværker laver det bedste produkt, han kan - med de bedste råvarer, der findes. Sådan har det altid været hos Slagter Munch, og sådan vil det stadig være fremover - og som en del af Tulip Food Company kan vi nå endnu længere med vores ambitioner.

- Vi kender i forvejen Danish Crown og Tulip som yderst seriøse og dygtige samarbejdspartnere. Gennem langvarig og fantastisk god samhandel, hvor vi har opnået at have adgang til det bedste svine-, lamme- og oksekød, som kan opdrives inden for landets grænser, har vi helt naturligt fået gode relationer til såvel medarbejdere som firmaerne. Vi får bl.a. et af vores signaturprodukter fra Danish Crown i Sæby, nemlig Skagen Skinken, som bliver udvalgt af medarbejderne i Sæby.

- Derfor er det helt naturligt for os at blive en del af Tulip, og vi ser positivt og fortrøstningsfuldt frem til det nye ejerskab, siger slagtermester Jens Munch.

Det er i år 50 år siden, at Jens Munch startede i lære som slagter hos sin egen far, Poul Munch - hvis far, Christian Munch, grundlagde Slagter Munch i 1905 på samme adresse som i dag. Jens Munch vil i de kommende år bidrage til den fortsatte udvikling og innovation af varemærket Slagter Munch.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.