Danmark er finaleklar i Speedway of Nations efter drama

Leon Madsen og Mikkel Michelsen måtte ud i omkørsel mod USA for at kvalificere sig til finalen i Manchester.

Mikkel Michelsen med blå hjelm var Danmarks stærkeste kører, da holdet kvalificerede sig til finalen i Speedway of Nations.

Mikkel Michelsen med blå hjelm var Danmarks stærkeste kører, da holdet kvalificerede sig til finalen i Speedway of Nations.

KØBENHAVN:Der blev lavet fejl, og det blev dramatisk, men Danmark er alligevel klar til finalen i Speedway of Nations.

I semifinalen i Letland dummede danskerne sig mod Sverige. Derfor måtte Danmark ud i en altafgørende omkørsel mod USA, hvor Leon Madsen og Mikkel Michelsen dog i sikker stil hentede finalepladsen hjem.

Mikkel Michelsen var godt kørende hele aftenen, og det var noget overraskende Leon Madsen, som sled med at køre point ind til Danmark.

Polen var ikke helt uventet det stærkeste hold af de syv deltagere, og med USA som lurende outsider dystede primært Danmark og Sverige om andenpladsen.

Nummer et og to var direkte i finalen, som køres i Manchester midt i oktober.

Mens Polen var kørt afsted med førstepladsen, skulle andenpladsen afgøres i en direkte duel mellem svenskerne og Danmark til sidst.

Holdet, som hentede flest point i duellen, var videre, og da Leon Madsen blev overhalet til sidst, endte Sverige med at tage sejren.

Det sendte Danmark ud i omkørsel mod USA. Alt eller intet. Vinderen var i finalen, taberen var færdig.

Og da det virkelig gjaldt, leverede begge danskeren. Amerikanerne blev sat til vægs allerede i starten. Danskerne sluttede som etter og toer i heatet og kørte sig til slutduellen i Manchester om en lille måneds tid.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.