Danmark møder Tyrkiet i EM-test

Tyrkiet kommer på besøg, fire dage før Danmark skal spille EM-kvalifikationskampen mod Armenien.

Det danske fodboldlandshold får tyrkisk opvarmning til den første EM-kvalifikationskamp den 7. september mod Armenien i Parken.

Dansk Boldspil-Union (DBU) meddeler mandag, at det danske hold fire dage forinden skal møde Tyrkiet i en testkamp, som også skal spilles i Danmark.

Aftalen glæder landstræner Morten Olsen.

- Jeg er rigtig tilfreds med, at aftalen med Tyrkiet nu er faldet på plads. Nu hvor august-datoen er faldet bort, så er det vigtigt, at vi får en kamp, før vi møder Armenien.

- Vi fik jo testet en del i forbindelse med de to kampe mod Ungarn og Sverige, så derfor er det vigtigt, at vi kan bruge kampen mod Tyrkiet til at få vores samspil på plads, inden vi møder Armenien i Parken den 7. september.

- Det er en kvalitetsmodstander, som vi jo har mødt for nylig i november 2012, hvor vi spillede en rigtig god kamp. Og så har vi set dem for nylig vinde 2-1 over Sverige, så det er en traditionsrig modstander, som kommer til at matche os godt, siger Morten Olsen i en pressemeddelelse.

Spillestedet for kampen mod Tyrkiet er endnu ikke fastlagt, meddeler DBU.

Danmark er havnet i EM-kvalifikationsgruppe med Portugal, Serbien, Armenien og Albanien.

De to bedste hold i gruppen kvalificerer sig direkte til EM-slutrunden i Frankrig i 2016, mens gruppetreeren som minimum er sikret playoff-kampe om en billet til slutrunden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.