Danmark skal straffe små peruvianere

Det danske landshold har ekstraordinær stor fokus på dødboldene inden lørdagens møde med Peru

Thomas Jasper
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Fodbold VM 2018 13. juni 2018 12:22 - Opdateret 14. juni 2018 13:50

FODBOLD: I Rusland har det danske fodboldlandshold fuld gang i finpudsningen inden lørdagens åbningskamp ved VM mod Peru.

Ved onsdagens træning var det i modsætning til tirsdag kun det første kvarter af træningen, der var åben for offentligheden, og bag lukkede døre har danskerne især fokus på dødboldene inden mødet med Peru lørdag.

- Vi havde et hårdt fysisk træningspas i går, og nu begynder vi så at kigge lidt på detaljerne. Vi har fokus på dødboldene i dag, og det kommer vi også til at have de kommende dage, lyder det fra den assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson.

For mod Peru kan dødboldene netop bliver en udslagsgivende faktor, fordi danskerne har en fordel på det fysiske parameter.

- Vi har altid meget fokus på dødboldene, men det får lidt ekstra fokus, fordi vi skal møde Peru. Vi har selvfølgelig kigget på, at de ikke er så høje, siger Jon Dahl Tomasson, der har noteret sig nogle peruvianske svagheder.

- De har indkasseret en del mål på især frispark fra yderzonerne, men omvendt har de faktisk selv scoret en del på deres offensive dødbolde, selv om de ikke er så høje, siger Jon Dahl Tomasson.

Tema: Fodbold VM 2018

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...