7-Eleven holder lukket landet over efter muligt hackerangreb

Et muligt hackerangreb gør, at medarbejdere i 7-Eleven ikke kan modtage betaling, skriver kæden på Facebook.

7-Eleven butikker i hele Danmark holder lukket, fordi butikskæden mistænker at være blevet ramt af et hackerangreb, der gør, at medarbejdere ikke kan betjene deres kasser. (Arkivfoto). <i>Toru Hanai/Reuters</i>

7-Eleven butikker i hele Danmark holder lukket, fordi butikskæden mistænker at være blevet ramt af et hackerangreb, der gør, at medarbejdere ikke kan betjene deres kasser. (Arkivfoto). Toru Hanai/Reuters

7-Eleven butikker i hele Danmark holder lukket mandag, fordi butikskæden mistænker at være blevet ramt af et hackerangreb. Det skriver 7-Eleven på sin Facebook-side.

Det, der muligvis er et hackerangreb, betyder, at medarbejderne i de mange butikker ikke kan benytte deres kasser eller modtage betaling.

7-Eleven har omkring 175 butikker fordelt i hele Danmark. Mange af dem ligger ved togstationer og i større byer.

- Vi har desværre mistanke om, at vi er blevet udsat for et hackerangreb i dag, mandag den 8. august, lyder det på Facebook.

- Det betyder, at vi ikke kan benytte kasser eller modtage betaling. Vi holder derfor lukket, indtil vi kender omfanget. Vi håber naturligvis, at vi snart kan åbne butikkerne igen.

Det mulige angreb betyder, at butikskædens system er nedbrudt, og det har ramt samtlige butikker i Danmark, skriver B.T. Flere butikker har sat håndskrevne skilte i vinduerne, der fortæller om den midlertidige lukning.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden