Ny vært og dommer: Komiker indtager Vild med dans

Komiker Martin Johannes Larsen bliver vært med Sarah Grünewald, når den 19. sæson af "Vild med dans" starter.

Martin Johannes Larsen er ny vært på "Vild med dans". Han indtager rollen sammen med Sarah Grünewald, der går ind i sin tiende sæson. (Arkivfoto). <i>Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix</i>

Martin Johannes Larsen er ny vært på "Vild med dans". Han indtager rollen sammen med Sarah Grünewald, der går ind i sin tiende sæson. (Arkivfoto). Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Der kommer til at være nye ansigter på skærmen, når TV 2-programmet "Vild med dans" toner over skærmen til september. Danseshowet har nemlig fået både ny vært og dommer.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Efter Christiane Schaumburg-Müllers afgang er det en komiker, der overtager hendes plads ved siden af Sarah Grünewald. Sidstnævnte skal være vært for tiende gang.

32-årige Martin Johannes Larsen kender nogle måske fra Instagram-profilen "Lidt til lægterne", hvor han sammen med forsangeren fra bandet Phlake skrev numre til medlemmerne af herrelandsholdet under EM i fodbold sidste år.

- Jeg er jo komiker, men jeg har altid tænkt, jeg gerne ville bevæge mig mod en værtsrolle. Derfor er jeg meget glad og stolt over, at TV 2 har valgt at gå med mig, siger han i pressemeddelelsen.

- Min allerstørste opgave og indstilling til programmet er at være 100 procent mig selv og forhåbentlig lade dette smitte af, siger han.

Ud over en ny vært har også dommerpanelet fået en udskifter. Det bliver 35-årige Sonny Fredie Pedersen, der sætter sig i værtsstolen.

Han overtager tjansen fra Britt Bendixen, der sidste år takkede af efter at have været en fast del af "Vild med dans" siden programmet første gang blev sendt i 2005 - med undtagelse af én sæson.

Sonny Fredie Pedersen har tidligere været dommer i tv-programmet "Den Vildeste Danser". Han har medvirket i flere danske musicals og har de sidste mange år boet og arbejdet i Los Angeles i USA. Her har han drevet en danseskole og udgivet musik.

- Jeg kommer helt klart til at se det hele lidt udefra, og jeg håber, at jeg kan bibringe noget af min energi herovre fra USA i kraft af mine forskellige ekspertiser, siger han i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.