Danmarks bedste arbejdsplads ligger i Frederikshavn

Beierholm Frederikshavn kåret som Danmarks bedste arbejdsplads

- Det er en fantastisk titel, siger sektionsleder i Beierholm Frederikshavn, Jens Borup.
Frederikshavn 16. november 2016 10:10
FREDERIKSHAVN: De ansatte i Beierholm Frederikshavn kunne tirsdag aften juble sammen med resten af Beierholm over at være kåret til intet mindre end Danmarks bedste arbejdsplads.

- Det er en fantastisk titel, og det gør bare, at vi alle sammen går lidt mere stolte og glade på arbejde, lyder det begejstret fra sektionsleder i Beierholm Frederikshavn Jens Borup.

Fest i Cirkusbygningen

Beierholm Frederikshavn er sammen med resten af Beierholm netop blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af det internationalt anerkendte Great Place To Work Institute i Danmark. Det skete ved et gallaarrangement tirsdag aften i Cirkusbygningen i København, og begejstringen spredte sig øjeblikkeligt til Beierholms kontor i Frederikshavn.

- Vi har selvfølgelig været spændte på, om vi igen i år kunne få en god placering, og med en førsteplads er de forventninger nu blevet langt overgået. Det er en fantastisk titel, og det gør bare, at vi alle sammen går lidt mere stolte og glade på arbejde, siger sektionsleder i Beierholm Frederikshavn Jens Borup.

I toppen i flere år

Med årets førsteplads kan Jens Borup og resten af Beierholm se tilbage på fire år med topplaceringer i undersøgelsen af trivsel på danske arbejdspladser. I 2013 og 2015 indtog Beierholm andenpladsen, mens Beierholm også i 2014 tog førstepladsen som Danmarks bedste arbejdsplads.

- Vi ser det som et klart tegn på, at når vi arbejder kompromisløst med at skabe trivsel i alle hjørner af vores virksomhed - både her i Frederikshavn og på landsplan - jamen så bliver resultatet også derefter, og det er vi meget tilfredse med, fortsætter Jens Borup.

Trivsel og forretning hånd i hånd

For Jens Borup er det også vigtigt at understrege, at trivsel og forretning for ham er to sider af samme sag.

- God trivsel handler ikke om mindre arbejde eller mindre effektivitet. God trivsel handler derimod om at kunne og ville en hel masse og om at have ambitioner både for sig selv og for de kolleger og kunder, man samarbejder med, siger Jens Borup og fortsætter:

- Og særligt for en virksomhed som Beierholm, der udelukkende lever af at sælge tid og kompetencer, der er det super vigtigt, at vi som ansatte stor-trives. Det følges ad, og derfor er det både menneskeligt og forretningsmæssigt en rigtig god investering af arbejde for at holde trivslen helt i top.

Jens Borup tilføjer, at de seneste års topplaceringer i undersøgelsen af Danmarks bedste arbejdspladser også betyder, at det er blevet lettere at tiltrække de skarpeste hoveder. Han hæfter sig ved, at konkurrencen om kvalificeret arbejdskraft er hård, og det gør kun værdien af et omdømme som en af Danmarks bedste arbejdspladser endnu større.

I løbet af de seneste år har 25 andre firmaer sluttet sig til Beierholm, der i dag er repræsenteret i 24 danske byer.

Fakta om kåringen

Great Place to Work kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser inden for kategorierne mindre, mellemstore og store arbejdspladser.

Beierholm har de seneste år været nomineret i kategorien "Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere", og i år blev det til en førsteplads i netop den kategori.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...