Turisme

”Danmarks-model” fra Tyskland

2007-udgaven af Belcanto-modellen fås i en ny serie specielt kreeret til danske campister

Belcanto X-clusive er en begrænset specialserie rettet mod det danske marked og den byder blandt andet på sølvlakering, alufælge og bred dør med vindue.

Belcanto X-clusive er en begrænset specialserie rettet mod det danske marked og den byder blandt andet på sølvlakering, alufælge og bred dør med vindue.

I 2005 lancerede den tyske fabrikant af campingvogne, Bürstner, sine nye modeller under begrebet ”arkitektur på hjul”. Især lanceringen af den helt nye mellemklassemodel, Belcanto, satte nye standarder og gjorde op med de traditionelle idéer om, hvordan det rullende sommerhus skal se ud. I modellerne til sæsonen 2007 har Bürstner arbejdet videre med detaljerne og blandt andet udviklet en speciel mediesøjle i børstet aluminium, som integrerer de populære fladskærms-tv med det øvrige inventar på en smart og fleksibel måde. Samtidig sikrer den en sikker placering under transport. Siddekomforten i de nye Belcanto-modeller er blevet forbedret med nykonstruerede hjørnehynder, og indretningsarkitekterne har skabt hele ni forskellige farveverdener til hyndestofferne. I samarbejde med Bürstner har man kreeret en ny serie, Belcanto X-clusive, specielt til Danmark i de populæreste vognstørrelser 460, 500 og 550. De fire varianter har i forvejen et højt udstyrsniveau, men derudover har de fået sølvlakering udvendig. De er udstyrede med den brede Seitz dør med vindue, alufælge og Ultra Heat som tillægsvarme til Truma varmeovnen. Det betyder, at man kan klare ophold i endnu lavere temperaturer, og det er muligt at varme vognen op uden brug af gas.Serien består af to modeller i størrelsen 460 med henholdsvis fransk dobbeltseng eller enkeltsenge. Model 500 er indrettet med fransk dobbeltseng og vognen er 250 cm bred. Til børnefamilierne har man valgt en 550’er, der også er 250 cm bred. Modellen har fransk dobbeltseng, rundsiddegruppe og to etagesenge i enden. Den kan også leveres med tre etagesenge. X-clusive modellerne kommer til at koste fra 129.000 til 148.000 kroner.