Danse-dj overrasket over sin egen krop

Det er utroligt hvad kroppen kan, når man giver den lov. Spørg bare dj'en Le Gammeltoft.

12. september 2013 09:00 - Opdateret 12. september 2013 09:02

Danse-dj overrasket over sin egen krop

Hele sit liv har dj'en og radioværtinden Le Gammeltoft gået og dukket sig. For med sine 182 centimeter - og det er vel at mærke uden høje hæle - rager hun godt op i landskabet.

Det har ikke altid været nemt at være så høj, men med sin deltagelse i TV2-programmet Vild med dans håber hun, at hun kan blive bedre til at udnytte og omfavne sine mange centimeter.

- Jeg ser det som en stor chance for at lære noget om min krop. Jeg skal lære at rette mig op og føle mig tilpas ved at være 182 centimeter høj og prøve at være lidt feminin, fortæller hun til Newspaq.

- Jeg får altid at vide, at jeg er stor, fordi jeg er så høj, men det kan man jo godt være på en lidt mere yndefuld måde, siger dj'en, der efter kun få timer i øvelokalet sammen med den professionelle danser, Frederik Nonnemann, kunne mærke, at der skete noget med hendes krop.

- Jeg havde det virkelig sådan "Gud, mine hofter kan gøre sådan!", fortæller hun.

Le Gammeltoft blev sidste år mor til en lille pige. Det har også været en af bevæggrundene for at sige ja til at være med i programmet.

- Når man har skiftet de der 250.000 bleer, så er det meget rart at komme op i et par stiletter og få noget glimmer på, siger hun og smiler.

Alligevel kan hun ikke helt adskille mor-rollen fra den nye som dansende dj, så datteren får ofte lov at se, hvad det er, mor har lært.

- Jeg går rundt med barnevognen og danser, siger hun og griner, mens hun viser, hvordan man sagtens kan danse vals med fire imaginære hjul som partner.

Og også på arbejdet bliver der øvet.

- Når jeg er ude at spille til fester, så kan jeg godt stå bag pulten og øve nogle trin, jeg synes er svære, siger hun.

Men det er ikke kun kroppen, der har gavn af dansetræningen. Også Le Gammeltofts humør har ændret sig.

- Jeg sad den anden dag og snakkede med min familie om, at det er lang tid siden, jeg har været i så godt humør. Det er lang tid siden, at jeg har grinet så meget, og jeg føler mig meget mere oven på, end jeg plejer, siger hun.

Le Gammeltoft danser første gang i premieren i Vild med dans fredag den 13. september klokken 20.00.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...