Dansedarling på bizar slankekur

Silas Holst har gennemført en striks og noget mystisk kur - se hvad kuren bestod af

Foto: Peter Broen
Danmark 7. januar 2016 17:40

DANMARK: Kendisdanser, skuespiller og sanger Silas Holst er næppe den eneste, der har brugt årsskiftet som motivation til at få smidt de ekstra kilo, som har sneget sig på i julen. Men den 32-årige kendis har benyttet sig af en kur, som ikke ligefrem lyder som et klassisk sundhedstrip.

- Den virker lidt spøjs, i og med at man pludselig skal spise hotdogs og vaniljeis, men de kloge hoveder siger, at det er kemien mellem de forskellige ting, man indtager, der giver effekten, skriver den dobbelte Vild med dans-vinder på sin blog.

Kuren varer i tre dage og lyder meget mystisk. Den 32-årige musicalstjerne afslører da heller ikke, hvor kuren stammer fra. Til gengæld fortæller han, at den har hjulpet ham til at smide fire kilo på bare tre dage.

- Det er jo mest væske, man smider først. Men skal man nu noget vigtigt i weekenden for eksempel, så er den altså møgeffektiv, skriver Silas Holst kryptisk.

Mystisk kur

Ud over de lettere mystiske indslag består kuren blandt andet af ristet franskbrød, peanutbutter, æg, broccoli, tun og saltkiks. Den 32-årige kendis understreger dog, at der er tale om en slankekur og ikke en fast diæt, man skal følge.

- Kuren må ikke holdes længere tid end tre dage af gangen. Og der skal gå fire dage imellem, inden man hopper på den igen, forklarer han.

Se hele indlægget her: http://silasholst.com/3-dages-kur-4-kg-lettere/

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...