Danser med Drenge åbner Rock i Frederikshavn

De åbner ballet: Danser med Drenge.

De åbner ballet: Danser med Drenge.

Danser med Drenge åbner Rock i Frederikshavn 2017

- Vi er enormt glade for igen at kunne præsentere Danser med Drenge til Rock i Frederikshavn. Der er ikke mange bands, der kan åbne en fest som Danser med Drenge, så vi er stolte over at det igen er lykkes for os at få dem til Frederikshavn.

Sådan siger Casper Høgsted fra styregruppen til Rock i Frederikshavn, der dermed afslører, at Danser med Drenge er første navn på scenen til næste sommers musikalske havefest på Knivholt.

- Vi er i øvrigt i gang med at opbygge en tradition med at Danser med Drenge åbner Rock i Frederikshavn, for hvis der er noget der hører til gode fester så er det jo traditioner. Så jeg glæder mig endnu engang til at byde alle vores fantastiske gæster velkommen til Rock i Frederikshavn.

Og når vi nu er ved traditioner, så vil jeg da også lige skynde mig at nævne vores populære Weber forfest, som bare er vokset år for år. Så kom og få en lækker buffet i godt selskab således i er helt klar til når Danser med Drenge åbner Rock i Frederikshavn 2017, siger Casper Høgsted.

Årets udgave af Rock i Frederikshavn var en stor succes, der endte med røde lygter og et flot overskud på 256.000 kroner til Kvissel/Ravnshøj IF, der sammen med Sportens Venner arrangerer det man kan kalde årets største havefest i Frederikshavn.

Danser med Drenge kan fejre deres 24 års-jubilæum i 2017, og er kendt for at afholde koncerter med pop og soul, og hvor folk kan skråle med på sange som "Hvor længe vil du ydmyge dig", "Grib chancen" og "Er der nogen i himlen". Sidstnævnte sang er skrevet til bandets oprindelige forsanger Philippa Bulgin, der døde i 1994, kun 26 år gammel. Hun blev erstattet af Rie Rasmussen, der sammen med Klaus Kjellerup udgør grundstammen af Danser med Drenge, der er bygget på resterne af Klaus Kjellerup Band og Tøsedrengene.

Datoen for Rock i Frederikshavn årgang 2017 er lørdag 10. juni, og det er allerede blevet offentliggjort, at Magtens Korridorer og Burhan G er på plakaten til næste år.

Med Danser med Drenge på plads, så mangler der stadig at blive afsløret tre navne og det sker løbende i ugerne op til Open By Christmas, hvor billetsalget traditionen tro starter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.