Danseskole fik fint besøg

Aars Business School fik danseundervisning af Suad Demirovic

Privatfoto

Privatfoto

HAUBRO:Lørdag og søndag afviklede den lokale danseskole, Aars Business School, sin årlige weekend-camp på Himmerlands Ungdomsskole i Haubro, hvor 128 af danseskolen medlemmer deltog..

- Selv om mange af danserne både i Aars og i Støvring går til undervisning flere gange om ugen er der behov for sociale arrangementer, udtaler Louise Boyding Hejlskov fra Aars busieness School.
Igen i år var det et kendt ansigt fra Isa-Steps, der udgjorde trækplasteret som gæstelærer, nemlig Lucas Lee alias Suad Demirovic. der blandt andet har optrådt sammen med Jamelia, Outlandish og Christine Milton.
Som noget forholdsvis nyt var der i år, ud over dans, også en hel del sang. Sammen med danseskolens korleder stod en håndfuld af musicalliniens lever for indstuderingen af sangene. I øvrigt de samme elever, som i december måned, sammen med Greyhound Stage Company, står for musicalopsætningen af Dickens’ ”A Christmas Carol” i Alfa. Søndag blev der lavet en optagelse af de yngste dansebørn, hvor de sang med på et par af musicalens sange.
Optagelsen bliver gengivet som en del af forestillingerne de tre første søndage i advent. På den måde er også de små dansebørn med i årets julemusical.
Afslutningen på weekenden blev indledt med en lille højtidelighed. To af de mindste børn overrakte, på danseskolens vegne, 8000,- kr. til Kræftens Bekæmpelse.
Penge, som dels blev afsat i forbindelse med dansegallaet i Hobro i foråret, dels blev indsamlet ved et velgøren-hedsarrangement i Aars Teaterbio. Tilsvarende bliver 10,- kr. fra hver solgt billet til ”A Christmas Carol” øremærket til Børnecancerfonden.
Efter højtideligheden blev der fremvist et af de optrin fra aftenens underholdning, som eleverne selv havde stået for. Der blev vist smagsprøver på både danseskolens happening til den næste by night i Aars samt på julemusicalen ”A Christmas Carol”. Slutteligt var der danseindslag med Suads koreografier efterfulgt af et brag af en fælles Gangnam Style med forældre og søskende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.