Dansk Atletik Forbund hyrer chef med Team Danmark-fortid

Bo Overgaard, der har en fortid hos Team Danmark, bliver ny elitechef i Dansk Atletik Forbund.

Den 50-årige Bo Overgaard bliver ny elitechef i Dansk Atletik Forbund (DAF). Det oplyser DAF i en pressemeddelelse.

- I samarbejde med Team Danmark har DAF med henblik på en styrket indsats på eliteområdet ansat Bo Overgaard som elitechef. Der er tale om en udvidelse af den nuværende ledelse, hvor Piotr Haczek fortsat er fungerende sportschef, lyder det.

Bo Overgaard har i en periode på otte år været konsulent i Team Danmark, og DAF-formand Karsten Munkvad ser ansættelsen som et vigtigt skridt i jagten på at nå målene i strategiplanen for de kommende fire år.

- Dansk atletik har de seneste år præsteret fornemt internationalt blandt andet med medalje til EM og OL - og der er mange talenter på vej.

- En styrkelse af den sportslige ledelse vil muliggøre et øget samarbejde om de enkelte atleter og dermed sandsynliggøre, at endnu flere kommer igennem til finalerne ved EM, VM og OL, siger formanden.

Bo Overgaard ser et stort potentiale i eliteatletikken og ser frem til samarbejdet med Team Danmark. Han mener, at man skal være dygtig til at samarbejde om talentudviklingen.

- Det betyder også, at vi kontinuerligt skal arbejde for, at vore topatleter er konkurrencedygtige på internationalt niveau.

- Det kræver kvalitet i træningen og ikke mindst et træningsmiljø, som er præget af engagement, åbenhed og nysgerrighed, siger Overgaard.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.