Dansk charterfly er landet i god behold i Billund

Et fly fra Jettime med 144 passagerer landede uden problemer, oplyser politiet.

Dansk charterfly er landet i god behold i Billund

Et fly fra det danske flyselskab Jettime med 144 passagerer om bord er sent lørdag aften landet i god behold i Billund Lufthavn. Det oplyser Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

- Flyet er landet i god behold, og vi har ophævet beredskabet igen, siger vagtchefen.

Flyet kom fra Palma på Mallorca med chartergæster, og kaptajnen meldte undervejs, at flyet havde problemer med næsehjulet. Derfor blev beredskabet sat i værk til en såkaldt standby-2 situation.

- Men flyet landede heldigvis uden problemer. Det er nogle situationer, vi somme tider har, og det går som regel heldigvis godt, oplyser politiet.

Da kaptajnen meldte om problemer med næsehjulet og gjorde flyet klar til en såkaldt sikkerhedslanding, blev standardberedskabet sat i værk, men politiet vil ikke oplyse, hvad det består af.

Meldingerne fra luftkaptajnen blev taget med ro hos politiet, der allerede inden flyet landede ventede, at det ville ske normalt og uden komplikationer.

Ifølge direktøren for Jettime, Klaus Ren, var passagererne aldrig i fare, og flyet landede uden problemer.

- Vi må nok konstatere, at sikkerhedslandingen skyldtes en kommunikationsfejl mellem os og Billund Lufthavn. Men hellere en gang for meget end en gang for lidt. Vi er selvfølgelig kede af, hvis vi har gjort passagerer eller pårørende bekymrede, siger direktøren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.