Dansk Davis Cup-helt: Fuldstændig sindssygt

Martin Pedersen måtte finde det offensive storspil frem, før han kunne sikre dansk oprykning i Davis Cup.

14. september 2014 20:43 - Opdateret 14. september 2014 20:48

Det blev en gyser af rang, da det mandlige danske tennislandshold søndag sikrede sig oprykning i Davis Cup efter en samlet 3-2-sejr over Moldova.

Matchvinderen, Martin Pedersen, er meget glad efter sejren på 3-6, 7-6, 6-4, 3-6, 7-5 over Martin Dubarenco, der ligger nummer 387 på verdensranglisten i herresingle.

- Matchen startede forfærdeligt for mig, jeg ramte bolden skidt. Da jeg så havde tabt første sæt og kom ned med et brud i andet, besluttede jeg mig for at begynde at slå offensivt til boldene.

- Taktikken lykkedes, og da min serv også begyndte at køre, fik jeg et boost. Nu står vi atter i den næsthøjeste række i Davis Cup, det er fuldstændig sindssygt, siger Martin Pedersen i en pressemeddelelse.

Sejren til Martin Pedersen, der er nummer 758 i verden, betyder, at Danmark rykker op i Europe/Africa Group 1, niveauet lige under World Group.

Danmark rykkede sidste år ud af den næstbedste række efter et 2-3-nederlag til Sverige. Derfor glæder landstræner Kenneth Carlsen sig også over, at det bliver til en hurtig oprykning.

- Jeg har så god en følelse i kroppen, at jeg har svært ved at beskrive det. Weekenden var en vild rutsjetur, og min stemme er næsten væk.

- Men den slags kampe her, det er essensen af Davis Cup. Vi var på den tabende side i et tæt opgør mod Sverige sidste år, det er helt fantastisk at være på den vindende side nu, siger Kenneth Carlsen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...