Dansk fløj: Vi skulle have fire point med videre

Danmark var bedre end alle sine modstanderne i gruppespillet ved EM, vurderer Trine Østergaard.

Møbelringen cup 2016: Russland - Danmark. Foto: Scanpix/Johansen, Carina

Møbelringen cup 2016: Russland - Danmark. Foto: Scanpix/Johansen, Carina

Undervejs i gruppespillet ved EM har Danmarks håndboldlandshold ikke villet sætte ord på forventningen om at skulle have maksimumpoint med videre til mellemrunden.

Men efter de tre sejre over Montenegro, Ungarn samt Tjekkiet, der fredag blev slået 33-29, lægger højrefløjen Trine Østergaard ikke skjul på, at som kampene udviklede sig, var der tale om modstandere, Danmark skulle slå.

- Som kampene er forløbet, skulle vi have fire point med over, men da vi fik lodtrækningen, var det nok ikke alle, der regnede med at få fire point med til mellemrunden, siger Trine Østergaard.

Nu venter så Norge søndag og siden Rumænien og Rusland. Modstandere af en helt anden kaliber.

- Turneringen bliver ikke mindre svær nu. De tre hold i mellemrunden er sindssygt gode, så det bliver megasvære kampe, men jeg glæder mig til at se, om vi kan være med mod så stærke hold.

- Vi er klart underdogs i de tre næste kampe, så på den måde kan vi slippe tøjlerne og spille løs, mener den vævre fløjspiller.

Venstrebacken Anne Mette Hansen mener også, at de kommende modstandere er fra en anden hylde end dem i gruppespillet. Men hun tror på chancen for flere danske point.

- Det er topmodstandere, som vi skal være helt oppe på dupperne for at slå. Vi skal arbejde 110 procent for at være med mod dem, siger Anne Mette Hansen.

Spørgsmål: Kan I spille mere frigjort nu, hvor I har gjort rent bord i gruppen og skal op mod tre topmodstandere?

- Jeg ved ikke, hvor store forventningerne vil være mod Norge. Vi kan smide hæmningerne og bare give den gas, fordi kun få vil tro på os.

- Vi er måske underdogs i alle tre kampe, og det hele skal fungere, hvis vi skal vinde. Rusland har gode spillere, men vi har vist, at vi kan slå dem, når vi rammer dagen, lyder det fra Anne Mette Hansen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.