Dansk forsvarskæmpe: Nu sætter vi højere mål

Det danske landshold skal hente flere point ved VM, før NHL-backen Oliver Lauridsen er tilfreds.

Dansk forsvarskæmpe: Nu sætter vi højere mål

Med 3-2-sejren efter overtid mod Slovenien tirsdag eftermiddag ryddede det danske ishockeylandshold den formentlig største hurdle af vejen i kampen for at blive i det fineste VM-selskab.

Men dermed skal danskerne ikke stille sig tilfredse, mener den store back Oliver Lauridsen inden de sidste fire kampe mod Tjekkiet, Schweiz, Hviderusland og Sverige.

- Der er ikke nogen, der skal læne sig tilbage og tro, at det er overstået. Jeg synes, at vi skal gå ud i vores sidste kampe og forsøge at hente flere point, så vi kan være helt sikre, siger Oliver Lauridsen.

- Der er ikke nogen, der er her for at være på badeferie. Vi har været her lang nok tid til at have højere forventninger til os selv, forklarer han.

Slovenien er tvunget til at hente to point mere end Danmark i de sidste fire kampe, men selv hvis det ikke skulle lykkes, skal danskerne alligevel ikke være tilfredse med bare at overleve, mener Lauridsen.

- Med den slags hockey vi leverede i de to første kampe, synes jeg godt, at vi kan tillade os ikke at være tilfredse med at komme hjem fra et VM med bare en sejr og to point. Det er ved at være tid til at se længere end det.

- Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skal kunne slå tjekkerne eller tilmed fange svenskerne på hælene, siger Oliver Lauridsen.

Næste mulighed for danske point er torsdag eftermiddag mod Tjekkiet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.