Dansk golfspiller på vej til ny titel i Slovakiet

Line Vedel fører Ladies European Tour-turnering i Slovakiet, som hun kan vinde for andet år i træk.

Dansk golfspiller på vej til ny titel i Slovakiet

Den danske golfspiller Line Vedel bliver ved med at imponere i Ladies European Tour-turneringen i Slovakiet.

24-årige Line Vedel fra Tinglev fører turneringen, selv om hun fredag gik en mindre god runde, end tilfældet var torsdag.

På fredagens 18 huller lavede Line Vedel fire kedelige bogeyer, og det var med til at spolere end ellers flot runde, hvor hun også præsterede at lave fem birdier.

Samlet gik Line Vedel fredagens runde i 71 slag, hvilket svarer til et enkelt slag under banens par. Torsdag var Line Vedel fire slag bedre, men danskeren holder akkurat fronten af turneringen.

Line Vedel må dog finde sig i at dele førstepladsen med franske Gwladys Nocera, som også står noteret for samlet 138 slag efter de to første runder.

Camilla Lennarth fra Sverige er på tredjepladsen to slag efter de førende. De tre bedst placerede golfspillere går sammen ud på lørdagens runde, og Line Vedel håber at være fit for fight efter problemer med ryggen.

- Efter runden var jeg inde at spise. Da jeg rejste mig, fik jeg igen problemer med ryggen. Det er ikke det samme sted som sidst, så en tur hos fysioterapeuten og en svømmetur skulle gerne hjælpe, siger Line Vedel i en pressemeddelelse.

Den hidtil eneste førsteplads på Europa Touren hentede Line Vedel i samme turnering i Slovakiet for 12 måneder siden, og torsdag indledte hun sit titelforsvar med at sætte sig på førstepladsen igen.

I weekendens afsluttende finalerunder skal Line Vedel ligesom på fredagens runde forsøge at forsvare føringen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.