Dansk grand prix-stjerne flirter med Sverige

Den danske sanger Basim udkommer med en ny single mandag. Svensk radio fik dog lov at tyvstarte.

De har slået os i krig og melodi grand prix op til flere gange. Og nu har svenskerne igen sejret, da de som de allerførste i verden fik lov at spille den danske sanger Basims nye single i radioen.

Det skriver den 22-årige popsanger selv på sin Facebook-profil.

- Min nyeste single "Picture in a Frame" har lige haft verdenspremiere i svensk radio. Tak Rix FM, skriver han med henvisning til den radiostation, der fik æren af at sætte nummeret på først.

På sin profil har Basim desuden lagt et foto af sig selv sammen med de svenske radioværter, der også fik æren af at interviewe den danske charmør. 

Det er ikke første gang den unge sanger møder "svensken". Sidst det skete, var i forbindelse med det europæiske melodi grand prix, da det blev afholdt i København i maj.

Her deltog Sverige med nummeret "Undo", som den svenske sangerinde Sanna Nielsen lagde vokal til. Sangen sikrede Sverige en tredjeplads i finalen, der blev afholdt i B&W-hallerne på Refshaleøen.

Basim, som ligeledes havde sunget sig til en deltagelse i Eurovision 2014 med sit nummer "Cliche Love Song", opnåede en niendeplads i finalen, hvor den østrigske drag-kunstner Conchita Wurst blev den store vinder med nummeret "Rise Like a Phoenix".

Basims nye single "Picture in a Frame" udkommer mandag den 1. december.

Se Basims eget foto fra den svenske verdenspremiere her: https://www.facebook.com/BasimMusic/photos/a.299477594302.142366.152851214302/10152824282189303/?type=1&theater

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst