Dansk hitmusiker jubler: Jeg er blevet far

The Eclectic Moniker-frontmanden, Frederik Vedersø, afslører, at han har fået datteren Lily Mathilde.

The Eclectic Moniker Foto: Scanpix/Valente Ditte

The Eclectic Moniker Foto: Scanpix/Valente Ditte

Med det babyboom, der har ramt det danske indie-hitband The Eclectic Moniker, er der nu nok små musikalske kendisbørn til at danne en helt ny lille trio.

Det sker, efter hitbandets frontmand, Frederik Vedersø, for nylig er blevet far.

- Tredje baby i bandet. Hej verden, mød Lily Mathilde, skriver rockmusikeren efterfulgt af et hjertesymbol til et opslag, som er lagt ud på bandets officielle Facebook-profil.

Lykønskningerne er strømmet ind til det søde babybillede, hvor den stolte nybagte far aer lille Lily Mathilde over hovedet, mens han holder hende i hånden.

Blandt gratulanterne er blandt andre bandet Habadekuk, der i forbindelse med familieforøgelsen har en klar opfordring til Vedersø og resten af The Eclectic Moniker.

- I Habadekuk er vi oppe på 15. Sæt så i gang drenge, joker bandets saxofonist, Rasmus Stavnsager Fribo i en kommentar til babybilledet.

The Eclectic Moniker vandt P3's Karrierekanonen i 2013, har indtaget Roskilde Festival og er kendt for deres calypsoinspirerede hit "Easter Island".

Se det søde opslag her: https://www.facebook.com/TheEclecticMoniker/photos/a.394632036459.173162.292998806459/10154471695131460/?type=3&theater

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst