Dansk ishockeyduo går målamok for finsk storklub

Peter Regin og Nicklas Jensen fordelte seks scoringer imellem sig, da Jokerit bankede Dinamo Riga med 7-0.

Nicklas Jensen (til venstre) er netop vendt tilbage til isen efter fire måneders skadespause. Men den store forward har ikke mistet sin målfarlighed. (arkiv)

Nicklas Jensen (til venstre) er netop vendt tilbage til isen efter fire måneders skadespause. Men den store forward har ikke mistet sin målfarlighed. (arkiv)

RIGA:De danske landsholdsprofiler Peter Regin og Nicklas Jensen fører sig frem som nøglespillere i den finske ishockeystorklub Jokerit, og mandag sørgede duoen for en dansk festaften i den hårde ishockeyliga KHL.

Sammen stod Regin og Jensen for ikke mindre end seks fuldtræffere, da Jokerit hentede en overlegen 7-0-sejr på udebane over Dinamo Riga i den lettiske hovedstad.

Midtvejs i kampen førte Jokerit med 6-0, og de to danskere havde stået for samtlige scoringer, som blev fordelt pænt med tre til hver.

Først i slutningen af anden periode fik den tidligere NHL-back Sami Lepisto lov at bryde den danske dominans, da han øgede til 7-0, som blev slutresultatet.

Peter Regin har nu lavet 30 point i 42 kampe, mens Nicklas Jensen, der plejer at være blandt Jokerits farligste forwards, netop er vendt tilbage til isen efter fire måneders skadespause.

Han har kun spillet ni kampe i denne sæson, men er allerede noteret for 12 point.

Holdets tredje danske spiller, backen Oliver Lauridsen, er langtidsskadet og kommer ifølge klubben ikke i aktion mere i denne sæson.

Jokerit er eneste finske hold i den multinationale liga KHL, der anses for at være verdens næststærkeste.

Her har Helsinki-klubben foreløbig hentet 59 point i 43 kampe og ligger i tæt kamp med tre russiske storklubber, CSKA Moskva, SKA Sankt Petersborg og Dynamo Moskva, i toppen af den vestlige del af turneringen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.