Dansk kaptajn drømmer om EM-medaljer

Selv om målsætningen før EM-slutrunden er beskeden, drømmer anfører Line Jørgensen om medaljer i Serbien.

Dansk kaptajn drømmer om EM-medaljer

Den officielle målsætning for det danske damelandshold ved håndbold-EM i Serbien er ganske beskeden: En plads i mellemrunden er det pejlemærke, som landstræner Jan Pytlick har sat for sit nye landshold.

Men selv om spillerne bakker op om de lave krav, drømmer de før åbningskampen mod Sverige i aften inderst inde om at levere en slutrundepræstation med et langt mere spektakulært resultat.

- Det gør du altid. Som håndboldspiller vil du altid vinde alle de kampe, du deltager i. Du har en drøm om den guldmedalje, du kan se foran dig ved hvert mesterskab. Den vil du altid have, siger anfører Line Jørgensen.

Hun går i spidsen for et nyt og relativt uprøvet dansk hold, der er i gang med at indkøre en ny, offensiv og mere publikumsvenlig stil. Det er derfor, forventningerne er skruet ned på lavt blus.

Holdet skal efter planen først toppe i 2015 og 2016, men et stort resultat i Serbien vil give medvind i bestræbelserne på at komme tilbage i den absolutte verdenstop.

- Du kan ikke spørge nogen på holdet, der ikke drømmer om at komme hjem med en medalje. Det ville jo være en fantastisk start for det her nye hold, siger Line Jørgensen.

Danmark møder Sverige klokken 20.15 i den serbiske by Nis.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.