Dansk knivoffer er vendt hjem fra Prag

Den unge mand, der blev overfaldet i Prag onsdag morgen, er rejst hjem til Danmark, oplyser ambassadør.

Dansk knivoffer er vendt hjem fra Prag

Efter kort tids indlæggelse er den unge mand, der blev offer for et knivoverfald i Prag onsdag morgen, vendt hjem til Danmark.

Det oplyser Danmarks ambassadør i Prag, Christian Hoppe, til Ritzau:

- Han er rejst hjem her til morgen, siger Christian Hoppe, men afviser i øvrigt at komme ind på detaljerne i sagen.

- Jeg har ikke noget fra politiet. Og jeg holder mig til, hvad politiet fortæller os. Det er dem, der leder efterforskningen. Så det er dem, vi må fæstne vores lid til, siger han.

Den unge danske mand, der blev stukket i armen, var i den tjekkiske hovedstad for at holde vinterferie på lige fod med tusindvis af andre unge danskere.

Onsdag morgen tog hans ferie dog en dramatisk drejning, da han blev angrebet med en kniv på Hotel Panorama i den tjekkiske hovedstad.

Efterfølgende blev han indlagt på hospitalet, men efter kort tid stod det klart, at den unge mand var uden for livsfare.

Det var anden gang på blot tre dage, at en ung dansker blev stukket med kniv i Prag. Natten til mandag blev en anden ung dansk mand angrebet med kniv, men han er også uden for livsfare og udskrevet fra hospitalet.

Informationer efter det første overfald peger på, at det var et slagsmål mellem danske elever, der udviklede sig til et opgør på gaden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.