Dansk komiker efterlyser fan-tatoveringer

Linda P opfordrer sine fans til at sende billeder af tatoveringer, som på den ene eller den anden måde forestiller den kvindelige komiker.

Hun har en hel masse fans, og lige nu efterlyser hun de allermest dedikerede af dem.

Linda P skal nemlig bruge en række billeder af de tilhængere, som har fået en tatovering, der på den ene eller den anden måde relaterer til den kvindelige komiker.

Billederne skal bruges til den populære komikers nye tv-show på TV2 Zulu, "Det alt for store Linda P-show", og den 30-årige spasmager gør meget ud af, at det kun er de fans, der allerede har fået Linda P-tattoos, som skal sende billeder til hende.

- Det er meget vigtigt lige at pointere, at jeg ikke opfordrer nogen til at få tatoveret Linda P. Jeg mangler derimod, at dem, som allerede har fået tatoveret Linda P-citater eller lignende, sender mig billeder af deres tusser, skriver den populære komiker således til sine godt 292.000 Facebook-følgere.

Hverken Linda P eller TV2 Zulu har endnu løftet sløret for, hvad "Det alt for store Linda P-show" helt præcis handler om, ligesom detaljerne om, hvad tattoo-billederne skal bruges til, indtil videre også er meget begrænsede.

Du kan læse tattoo-efterspørgslen her, hvor du også kan finde ud af, hvor du skal sende dit billede hen, hvis du tilfældigvis går rundt med komikerens navn indgraveret på din krop: https://da-dk.facebook.com/lindap.komiker

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.