Dansk lykkeridder hentet før mulig etapesejr

Martin Mortensen havde god ben under onsdagens 2. etape i cykelløbet Tre Dage ved Panne, men han blev hentet.

Det så længe godt ud for Martin Mortensen fra Cult Energy-mandskabet, men han formåede ikke at vinde 2. etape i cykelløbet Tre Dage ved Panne.

For anden dag i træk var det i stedet Alexander Kristoff, som vandt etapen i det belgiske cykelløb, som sluttede med en massespurt i byen Koksijde.

Den 27-årige Katusha-sprinter vandt også 1. etape tirsdag, og nordmanden har vist særdeles god form på det seneste og har snuppet syv sejre alene i år.

- Det var en hård dag med meget vind. Holdet leverede et perfekt stykke arbejde for mig, og jeg må takke alle mine holdkammerater, siger Kristoff til Eurosport.

Martin Mortensen lå ellers i lang tid med i et stort udbrud, som fik over syv minutters forspring, men det blev holdt i kort snor af feltet til slut.

Flere af rytterne i lykkeriddernes udbrud blev opslugt af feltet, men 10 kilometer fra mål arbejdede en træt Martin Mortensen stadig for at holde afstand. På det tidspunkt var forspringet dog nede på 20 sekunder.

Fem kilometer senere var det forspring halveret til 10 sekunder, og alle kunne fornemme, at det ville ende med en massespurt.

Dog ikke Martin Mortensen, som på egen hånd forsøgte at køre af sted med fire kilometer til mål, men han blev hentet af feltet kort efter - lige inden finalen på etapen.

Italieneren Elia Viviani (Sky) kom ind som nummer to, mens Magnus Cort (Orica-Greenedge) kom ind over målstregen som nummer ni.

Tirsdag var Lotto-Soudal-rytteren Lars Bak tæt på sejren, men den danske cykelrytter måtte nøjes med en femteplads på 1. etape i cykelløbet.

Lars Bak kunne onsdag glæde sig over, at han avancerede til en samlet tredjeplads - 17 sekunder efter den førende Kristoff.

Stijn Devolder er samlet nummer to, blot et sekund foran Lars Bak. Løbet slutter med to etaper torsdag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.